Què fer / Agenda / Esports / 66 Edició Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges

66 Edició Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - SitgesEsports, En família
06/04/2024 - 07/04/2024

Del 6 al 7 d'abril tindrà lloc la 66 Edició del Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona - Sitges.
El Ral·li de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges és un esdeveniment amb uns trets característics que el fa únic al món i que un any més el Foment del Turisme de Sitges, organitza amb plena consciencia de l'esforç i l'orgull que representa pels participants poder ser a les llistes d'inscrits. De fet és un espectacle únic, no tant sols pel seu caràcter competitiu sinó també per l'espectacularitat dels cotxes participants. Sembla que retornem a inicis del segle XX quan anar en vehicle era un plaer i un esbarjo i perquè no dir-ho, un luxe.
Un cop més, una caravana de cotxes històrics, tots ells fabricats abans del 1928 (motos abans de 1938), faran els quaranta quilòmetres que separen els dos municipis mariners. Una prova en que són especialment valorats els aspectes estètics i d'època i no la velocitat.
El Ral·li de cotxes d'època Barcelona - Sitges, va néixer al 1959 gràcies a una iniciativa del Foment del Turisme de Sitges, entitat que va recollir la necessitat de que la ciutat pogués gaudir d'actes socials durant els mesos d'hivern, aconseguint així els desitjos d'un bon número d'aficionats als cotxes d'època que desitjaven poder tenir un esdeveniment com aquest per a poder gaudir dels seus vehícles.

També us pot interessar