• Arts Santa Mònica. Fotografia: Vicente Zambrano

Arts Santa Mònica

La creació artística contemporània més innovadora és la gran protagonista del Centre d'Arts Santa Mònica, que s'encarrega no només de difondre-la, sinó també de propiciar el debat i la reflexió sobre el procés de creació de l'art i de la seva relació amb el públic. La seva proposta, per tant, està en constant moviment i construcció, exhibint artistes de múltiples disciplines i veus que ajuden a redescobrir i compartir nous marcs culturals.

El Centre d'Arts Santa Mònica convida periòdicament diversos artistes a treballar conjuntament en processos de creació de forma interdisciplinària i participativa que deriven en exposicions, però també en exercicis experimentals que sorgeixen d'un procés de recerca en constant canvi.

Situat en un antic convent del segle XVIII al final de la Rambla, al Santa Mònica trobareu un laboratori creatiu en el qual conflueixen totes les disciplines artístiques, siguin quines siguin; des d'arts visuals o escèniques a música, vídeo, disseny, fotografia o instal·lacions. Aquí es donen cita les propostes més arriscades i les més avantguardistes, perquè com a espectadors i espectadores puguem reconèixer els nous significats culturals que la societat va creant. I tot això no seria possible sense l'aportació d'altres disciplines com la literatura, la moda, el pensament, la gastronomia o la ciència. Sens dubte, un centre artístic que li pren el pols al que està per arribar.

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar