Què fer / Cultura / Museus i Centres d'exposició / Museus d'història, arqueologia, etnologia i música / Museu Etnològic i de Cultures del Món - Parc de Montjuïc
  • Museu Etnològic i de Cultures del Món - Parc de Montjuïc

Museu Etnològic i de Cultures del Món - Parc de Montjuïc

La renovada seu del Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona disposa de tres plantes visitables pel públic on es proposen tres maneres diferents d'apropar-se a l'etnologia, al patrimoni i a les reflexions al voltant de la cultura i la societat.

Mitjançant l'exposició permanent "Sentir el patrimoni", el museu proposa una reflexió sobre diferents aspectes de la vida humana que són universals. Ens convida a que ho fem comparant l'entorn quotidià que ens envolta amb el nostre passat, que sovint ens pot semblar exòtic. També mostra les solucions que han trobat altres cultures en paisatges naturals i socials tan iguals com diferents.

La relació entre el públic i el patrimoni no es limita a la contemplació, sinó que s'ha potenciat la dimensió tàctil, que permet que el visitant manipuli alguns objectes per aprofundir en el coneixement que se'n pot extreure.

El Museu Etnològic i de Cultures del Món complementa la seva oferta amb una planta sencera reservada per a exposicions temporals. Un espai que conserva l'estructura de vitrines original de l'edifici i permet la coexistència d'espais expositius separats i la successió de projectes amb necessitats i durades diferents.

Banner enllaç experiències de ciutat









Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar