Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / BCN Life / Apps per moure's a Barcelona
  • Wifivox

Apps per moure's a Barcelona

Tenir la ciutat al palmell de la mà i oblidar-vos dels mapes, fullets, "flyers" i tot tipus d'informació que s'acumula quan viatgeu és un plaer. Barcelona disposa "d'apps" per viure la ciutat a cop de clic i de més de 600 punts Wi-Fi repartits per tota la ciutat perquè pugueu connectar-vos. Encara que sempre hi ha la preocupació del "roaming", hi ha una solució molt senzilla i econòmica perquè no us arribi una inesperada factura en tornar a casa. Es diu Wifivox, i és un petit mòdem de butxaca amb el qual podreu accedir d'una forma il·limitada a la xarxa. Podeu aconseguir-lo a la VisitBarcelona Tickets i utilitzar-lo per moure-us per la ciutat com peix a l'aigua.

Per poder consultar el cor de Barcelona des del vostre "smartphone" us suggerim una llista "d'apps" molt útils. Aquí podreu trobar les "apps" oficials de Turisme de Barcelona, ideals per conèixer l'oferta d'oci i cultura de la Ciutat Comtal. Si voleu fer-vos diferents carpetes al vostre mòbil, aquí us donem algunes idees. Són apps que molts barcelonins utilitzen cada dia.


Transports
Si el que us preocupa és on hi ha una parada o quant trigueu a arribar d'un barri a un altre, hi ha diverses solucions. Des de les "Apps" de TMB, on podreu trobar informació del metro, autobús i Barcelona Bus Turístic, fins a calcular les rutes més ràpides i senzilles. Sense oblidar "l'App" de FGC per si voleu moure-us amb ferrocarril. En cas que hagueu vingut amb cotxe o n'hagueu llogat un, SMOU és una app molt útil per trobar aparcament ràpidament.

Cultura
A més de les "apps" oficials de Turisme de Barcelona, on podreu trobar La Guia Oficial de Barcelona, Barcelona Restaurants, La Barcelona de Gaudí, La Barcelona Medieval, 22@Barcelona (entre moltes altres), recomanem BCN Museus. Perfecta per saber tota l'oferta de museus que hi ha a la ciutat i altres que podreu trobar aquí.

Activitats
És clar que cada persona és un món i omple el seu mòbil d'allò que més li interessa. A Barcelona la platja és important, per això, si us agrada prendre el sol, Infoplatges és una "app" imprescindible per saber l'estat de les 39 platges de la Ciutat Comtal.


Potser el vostre mòbil ja estigui ple amb tanta informació. Així que trieu les "app" que més us interessin i deixeu espai per retratar Barcelona. Segur que els vostres amics voldran veure totes les vostres fotos o morir-se d'enveja sana quan les compartiu a les xarxes socials amb el "hashtag" #visitbarcelona.

També us pot interessar