Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / BCN Life / Barcelona a dues rodes

Barcelona a dues rodes

Qui va dir que les bicicletes eren per a l'estiu?, a la Ciutat Comtal són per a tot l'any. A més és una de les maneres més divertides de visitar la ciutat a l'aire lliure, ja sigui amb amics, família o sol. Tenim unes quantes idees perquè descobriu la ciutat des de diferents punts de vista, pedalant pels carrers, places i naturalesa.


Per la ciutat
De la platja a plaça de Catalunya, pel passeig de Gràcia passant per La Pedrera o la Casa Batlló i recorrent l'Eixample fins a la Sagrada Família. Conèixer la Barcelona històrica sobre dues rodes, parar-vos en els llocs més emblemàtics al costat de la vostra bici i escoltar la seva història i anècdotes a través d'un guia, és una experiència perfecta per començar el dia. A VisitBarcelona Tickets podreu trobar la ruta que busqueu.

Per la platja
Una ruta senzilla per pedalar tranquil·lament sense moltes interrupcions. El mar com a protagonista i uns 14 km (anada i tornada) per contemplar la ciutat. Recomanem començar per la plaça de Colom fins al Fòrum, pels carrils bici del Moll de la Fusta i la Barceloneta. Si entreu al passeig de la Vila Olímpica i seguiu fins al Fòrum tindreu un llarg trajecte sense interrupcions. Després podeu tornar a la platja per l'avinguda Meridiana fins a la platja de la Barceloneta, o bé, desfer el camí d'anada.

Per la muntanya
Barcelona ofereix moltes rutes de muntanya. Collserola o el Tibidabo tenen rutes diverses per a diferents nivells. La més senzilla i coneguda és la de la Carretera de les Aigües que, a més d'oferir unes vistes increïbles de la ciutat, és un camí pla i apte per a tot tipus de nivells. S’hi pot arribar a través de molts camins diferents, el més popular és per l'avinguda Tibidabo, que desemboca al carrer Manuel Arnús, però els desnivells són durs. Una altra opció més senzilla, perfecta per si aneu en família, és pujar la bicicleta a qualsevol estació dels FGC (funciona amb la mateixa targeta i tarifes que el metro), baixar a Peu del Funicular i allà agafar el funicular fins a l'estació de Carretera de les Aigües.

Pel riu
Un circuit que us portarà menys temps, perquè aquí no cal parar, sinó deixar-se endur i pedalar al ritme que us demani el cos. Es tracta de recórrer el riu Besòs, uns 10 km aproximadament. Hi ha un carril bici asfaltat de doble sentit de 5 km de longitud que va al costat d'una franja d'herba que segueix el curs del riu. La millor forma d'accedir-hi és des de la zona del Fòrum, pel carril bici del carrer Taulat.

També us pot interessar