Enjoy Barcelona / Blog Enjoy Barcelona / BCN Life / Passeig de Sant Joan i voltants: on els Barcelonins adoren anar
  • Granja Petitbo

Passeig de Sant Joan i voltants: on els Barcelonins adoren anar

Uneix el barri de Gràcia amb l'Arc del Triomf, és a dir, amb el barri del Born. Però és que a més de connectar dos dels districtes més cool de la ciutat, el passeig de Sant Joan s'ha posat últimament de moda entre els barcelonins. Perfectament remodelat per passejar-hi a peu o amb bicicleta, el tram entre els carrers València i Casp i els voltants s'ha convertit en epicentre de bars i restaurants interessants, botigues amb encant i establiments sorprenents. Vaja, que no us el podeu perdre. Aquí us deixem alguns llocs que us encantaran:

Granja Petitbo
És un dels epicentres de la zona. La Granja Petitbo és un local d'atmosfera càlida, amb una decoració una mica decadent que recorda als establiments dels països nòrdics. L'oferta gastronòmica està disponible a qualsevol hora i inclou brunch el cap de setmana. Segur que penjareu una foto a Instagram quan la visiteu!

Adreça: Passeig de Sant Joan, 82.

Chichalimoná

ChichaLimoná
Al costat de la Granja Petitbo trobem Chicha Limoná, més en línia amb l'última moda del vermut, però no només amb aquesta oferta gastronòmica. Aquest restaurant ofereix també un menú del dia innovador i botiga de productes de qualitat. El bon fer i la preciosa decoració a força de rajoles que combinen amb elements càlids l'ha posat en boca de tots.

Adreça: Passeig de Sant Joan, 80.

Casa Bonay
A prop del passeig de Sant Joan trobem un dels punts dels quals més se n'està parlant últimament. L'Hotel Casa Bonay ha nascut amb voluntat d'integrar-se en la vida del barri, i hi trobem una harmoniosa barreja de visitants que s'allotgen amb gent local que ve a gaudir de les seves propostes: el cafè de Satan's Coffee Corner (que també podeu trobar al Raval), els sucs de Mother, els còctels del bar americà Libertine i els plats exòtics del restaurant Elephant, Crocodile, Monkey. Recentment han obert la terrassa, El Chiringuito de Bonay. A més, disposen d'una botiga de llibres de l'editorial Blackie Books i de camises anomenada BaTabasta. El conjunt podria definir-se com l'edifici més hipster de tota la ciutat.

Adreça: Gran Via de les Corts Catalanes, 700.

Taberna Hoffman
El germà petit del Restaurant Hoffman (un dels més prestigiosos de la ciutat) és una taverna de pica-pica amb bon vi, brasa i tapes. A més, disposen de postres de la pastisseria Hoffmann, del barri del Born: autèntics pecats venials que no podreu oblidar. Sens dubte, una parada reconstituent en el vostre passeig que us posarà les piles per seguir explorant.

Adreça: Carrer Girona, 145.

Bed and Bike
La bicicleta és la gran protagonista d'aquest juvenil i divertit hostel. Es tracta d'un lloc ampli, funcional i bonic, amb una gran cuina al servei dels hostes i bicicletes gratuïtes per recórrer la ciutat. Perfecte per allotjar-se en una zona cèntrica, però no massa turística.

Adreça: Carrer Diputació, 360.

Com veieu, aquesta zona està plena de personalitat i sorpreses. La seva efervescència és recent, així que estem davant d'una àrea que podreu gaudir com un local. No us la perdeu!

També us pot interessar