Què fer / Cultura / Museus i Centres d'exposició / Museus d'art / Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Casa de la Caritat
  • Copyright Adrià Goula

  • Copyright Adrià Goula

  • Copyright Adrià Goula

  • Copyright Adrià Goula

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Casa de la Caritat

El CCCB està situat a la Casa de la Caritat, antic hospici construït el 1802 en el que un dia va ser un monestir medieval. Es conserven la façana i part del pati de l'edifici original, la resta va ser reconstruït amb vidre i acer. El CCCB és un espai per a la creació, la investigació, la divulgació i el debat de la cultura contemporània, on les arts visuals, la literatura, la filosofia, el cinema, la música, les arts escèniques i les activitats transmèdia s'interconnecten en un programa interdisciplinari. També ofereix activitats i exposicions en l'àmbit de la ciència, la tecnologia i la innovació.

El CCCB centra l'activitat en la investigació creativa i en la producció de coneixement mitjançant una sèrie de projectes centrals de producció pròpia, com les exposicions temàtiques i altres formats presencials i digitals: els debats internacionals, el CCCB Lab, la plataforma de literatura Kosmopolis, la línia d'activitat Beta, el projecte de cinema experimental Xcèntric, entre altres propostes.

A la cinquena planta del centre s'hi troba el Mirador, de recent obertura, que permet gaudir d'unes magnífiques vistes panormàmiques de la ciutat gràcies a la seva façana de vidre.

Si esteu interessats en els museus d'art no us perdeu l'Articket. El passaport amb accés als 6 millors museus d'art de Barcelona, sense cues, vàlid durant 12 mesos i amb un estalvi del 45%.

Banner enllaç experiències de ciutat









Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar