• Agenda BCN

  Gaudiu de l'enriquidora escena cultural de Barcelona amb l'agenda VisitBarcelona. Des d'exposicions fins a música en viu, teatre i festivals, planejeu la vostra propera aventura avui mateix!

 • BCN Uncovered

  Us convidem a descobrir Barcelona a través d'aquestes rutes per la ciutat que ofereixen una gran quantitat de coses per veure i fer.

 • Com moure-us

  Barcelona i la seva àrea metropolitana t'ofereixen moltes opcions de transport públic perquè pugueu arribar fàcil i còmodament a qualsevol punt de la ciutat.

 • Compreu les vostres entrades

  Tours, museus, oci, espectacles, tiquets… Planifica la teva visita a VisitBarcelona Tickets. Gaudiràs de descomptes i altres avantatges!

AQUEST MES A BARCELONA

També us pot interessar

Enjoy Barcelona

 • Barcelona: una ciutat blava on el mar us acull tot l'any

  BCN Life , De temporada

  Els infinits dies de sol fan que la gamma de blaus de la ciutat brilli tot l'any. El mar, a Barcelona, us reserva sorpreses tots els dies, a l'estiu i també durant la resta d'estacions de l'any.

  03/07/2023

 • Barcelona amb l'esport femení

  BCN Life

  Barcelona és Mediterrani, modernisme, art, disseny, cultura, gastronomia... això ho teniu clar. Però, sabíeu que aquesta ciutat és també amant de l'esport a molts nivells? La Barcelona que va albergar el 1992 els Jocs Olímpics és una ciutat on la pràctica esportiva està molt estesa tant en l'àmbit amateur com professional i on les dones són referent en la pràctica d'esports de tota mena.

  04/03/2024

 • 23 d'abril, Sant Jordi. Descobriu per què voldreu estar a Barcelona.

  De temporada

  Hi ha un dia a l'any en què viatgers i visitants se senten a Barcelona com en un altre planeta. Aquest dia a Barcelona es respira un ambient diferent i podríem aventurar-nos a assegurar que tots els ciutadans i ciutadanes surten al carrer. Així que si planegeu venir a Barcelona i la vostra visita coincideix amb el 23 d'abril, enhorabona! La viureu en el que possiblement és el dia més estimat pels barcelonins.

  02/04/2018

 • Nit de museus, art sota la llum de la lluna

  BCN Life

  La lluna de Barcelona és testimoni de milers de nits màgiques. Encara que, segurament, si li preguntéssiu a ella sobre La Nit dels Museus, respondria que té un conjur especial, un magnetisme molt difícil d'explicar que la transforma en una d'aquestes nits que ningú, tingui l'edat que tingui, s'hauria de perdre.

  01/04/2015