Què fer / Cultura / Museus i Centres d'exposició / Altres museus / Museu de l'Eròtica
  • Museu de l'Eròtica

Museu de l'Eròtica

El Museu de l'Eròtica és el primer museu d'art i cultura eròtica on podem contemplar el desenvolupament de l'erotisme a través de diversos àmbits artístics i culturals de l'èsser humà des d'un punt de vista antropològic, arqueològic i literari, entre d'altres.

El fons artístic del Museu de l'Eròtica consta de més de 800 peces de gran valor historiogràfic que comprenen un ampli ventall de cultures en la seva expressió més eròtica, tant des d'un punt de vista ritual i religiós com de caràcter lúdic, i abasten diversos períodes de la nostra història, des de les èpoques de la Grècia i Roma clàssiques fins a l'any 1920. A més, recentment s'ha inaugurat una nova exposició permanent dedicada a l'obra del famós artista austríac Gustav Klimt, on es poden contemplar algunes de les seves obres més icòniques i conèixer més sobre la seva vida i llegat artístic.

El museu també posa a l'abast un important conjunt de peces d'art asiàtic i una exposició d'art eròtic contemporani amb artistes de gran renom internacional.

A

Compra aquest producte a VisitBarcelona Tickets

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar