Què fer / Cultura / Museus i Centres d'exposició / Museus d'art / Museu Episcopal de Vic
  • altImatge

  • altImatge

  • altImatge

Museu Episcopal de Vic

Vic, una de les viles medievals més rellevants de la història de Catalunya ofereix al visitant un dels espais expositius d'art medieval més complets. L'edifici, creat l'any 2002 pels prestigiosos arquitectes Federico Correa i Alfonso Milà, s'enlaira en el lloc que ocupava l'antic col·legi de Sant Josep, al costat de la Catedral.

La riquesa i varietat de les peces exposades en fan una visita obligada. En especial, per als amants de l'art romànic i el gòtic. Esteles, sepulcres, baldaquins, talles, pintura mural o retaules conviuen amb d'altres col·leccions difícils de veure, com són les dedicades als teixits i la indumentària (capes fluvials o casulles), vidre (càntirs, flascons i gerres) o mobiliari i ceràmica.

El centre, a més, compta amb una oferta de visites guiades per a grups i escoles, i un interessant programa de conferències i exposicions temporals. L'experiència es pot enriquir afegint-hi una visita a la Catedral de Vic per admirar les pintures murals fetes per l'artista Josep Maria Sert, perdre's per la plaça Major (anomenada Mercadal) o descobrir el temple romà construït entre els segles I i II d. C.

A

Compra aquest producte a VisitBarcelona Tickets

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar