Museu Banksy

Ningú sap qui és però tothom el coneix. Bansky és el mestre de l'Street Art que ha aconseguit mantenir l'anonimat malgrat que les seves obres murals i els seus happenings impacten a tot el món. El Museu Bansky de Barcelona es consolida després de l'èxit de l'exposició The World of Bansky a París i on hi podràs descobrir més de 130 obres d'aquest artista únic, així com una experiència immersiva sorprenent.

El museu Bansky dona a conèixer diverses facetes d'aquest artista de fama mundial exhibint algunes de les seves obres més famoses amb explicacions i informació complementària. Els vídeos i la proposta immersiva, a més, t'acosten el seu univers d'una forma diferent i única. El museu també ofereix la possibilitat de fer la visita de forma guiada en espanyol, català, anglès, francès o italià (i en altres idiomes sota petició) amb un/a dels guies especialitzats/des per aprofundir en la significació artística dels murals de Bansky.

De Bansky se'n sap molt poc; només el seu lloc de naixement (Bristol, Regne Unit) a mitjans dels anys setanta. El seu treball va començar amb el boom del graffitti i s'ha fet especialment famós gràcies a temàtiques que conviden a la reflexió al voltant de la cultura pop, les ètnies, la guerra o la política, sempre amb un alt contingut satíric.

A

Compra aquest producte a VisitBarcelona Tickets

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar