Museu MOCO

Per als amants de l'art contemporani i la tecnologia us recomanem una visita al Museu MOCO de Barcelona. Es tracta d'un espai innovador amb obres dels millors artistes internacionals de l'art modern, com ara Murakami, Warhol, Basquiat, Dalí, KAWS, Haring, Hirst i Kusama, entre d'altres.

El museu MOCO és una iniciativa privada creada per Lionel i Kim Logchies. Una proposta artística trencadora, que pretén desafiar les normes, obrir la nostra ment i qüestionar tot allò que ens envolta.

Destaquem especialment l'espai d'art digital TeamLab, el primer d'Europa dedicat al fenomen NFT (non-fungible tokens). Disposa d'exposicions immersives produïdes amb tecnologia digital, com ara Les Fantômes o el Diamond Matrix de Studio Irma. En aquest darrer podràs submergir-te en un laberint de miralls i peces de vidre penjants que canvien de color.

El Modern Contemporary Museum (MOCO) ja tenia una seu a Amsterdam i recentment n'ha inaugurat una altra a la ciutat de Barcelona. Està situat al Palau Cervelló, un edifici històric del s. XVI amb una façana gòtica increïble i detalls arquitectònics d'estil renaixentista que va ser la residència de la família noble Cervelló.

En definitiva, el Museu MOCO és una experiència multisensorial única que ens mostra el futur de l'art digital. Una fusió sorprenent d'art i tecnologia que no us deixarà indiferent.

Banner enllaç experiències de ciutat

A

Compra aquest producte a VisitBarcelona Tickets

Consulta dades d'accessibilitat a ► Barcelona-access.com

També us pot interessar